fbpx

Louise Kjær

Certificeret coach

Min mission

Støtte og udfordring når du vil se indad

Mit vigtigste formål som coach er at støtte dig til at leve et selvkærligt liv, hvor du behandler dig selv med den respekt, du fortjener og tør gribe ud efter det, der giver dig glæde. For at opnå det, skal man ofte være villig til at se på sig selv med friske og ikke dømmende øjne.

Jeg kan godt forstå, hvis det er en skræmmende tanke, for jeg har selv stået der. Jeg har udfordret mine ‘sandheder’, og hvordan jeg skaber historierne, der er med til at definere, hvordan jeg ser på mit liv – på godt og ondt. Men lige så skræmmende det kan være at åbne op for nye måder at gøre tingene på, lige så befriende og kraftfyldt er det.

Som den amerikanske forfatter Brené Brown siger: “Kun når vi er modige nok til at udforske mørket, vil vi opdage den uendelige kraft af vores lys”.

Følg Louise Kjær Coaching på de sociale medier

Min baggrund

Louise Kjær

Jeg gik for nogle år siden Caminoen i Spanien.

På den tur, faktisk på den strand, som er på billedet herover, besluttede jeg mig for, at sætte mig selv og min indsigt i mennesker i spil på en ny måde.

Så da jeg kom hjem fra den lange vandretur, meldte jeg mig til coachuddannelsen hos Sofia Manning.

Jeg har siden startet min egen virksomhed, hvor fokus er på, at støtte mennesker i at få så meget trivsel og balance som muligt i både privat- og arbejdslivet.

Udover at være certificeret coach har jeg videreuddannet mig til teamcoach hos Manning Inspire, stresscoach hos Forebyg Stress samt selvværdsspecialist hos Kisser Paludan.

Inden jeg startede min egen virksomhed, har jeg i mange år arbejdet som redaktør på TV 2. Et hus jeg stadig er tilknyttet.