fbpx

Skab varige forandringer

Trivselscoaching hjælper dig med at gribe ud efter det, der giver dig glæde i livet. Det giver viden og inspiration til at stå stærkt i hverdagen - både nu og i fremtiden.

Mine klienter siger

I Louises hænder føler jeg mig tryg, både professionelt og menneskeligt.Hun formår på én gang at have en overordnet plan for forløbet, men samtidig er hun eminent til at gribe de (mange) bolde, jeg sender op.  Louise evner både at lytte, analysere og komme med konkrete råd, der på inden måde er en “standard-pakke”, men som tager udgangspunkt i lige netop der, hvor jeg står.

Anne Henderson

Journalist

Jeg uddanner ledere til at være coaches. Louise er min coach. Jeg har valgt Louise, fordi hun mestrer den faglige disciplin, men lige så meget, fordi hun har en uovertruffen evne til at stille skarpt på det væsentligste. At Louise bliver valgt af andre coaches er i virkeligheden en anbefaling, der i sig selv taler et tydeligt sprog.

Tom Hansen

Executive coach og partner

Jeg er blevet coachet af Louise flere gange, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme. Louise formår hurtigt at skabe et trygt og empatisk rum, hvor man tør at åbne op og være ærlig – både over for hende, men absolut også over for sig selv. Louise er rolig, nærværende og så stiller hun skarpe spørgsmål, der åbner op for nye perspektiver. 

Kristina Gaardsted Mortensen

COO & Co-founder

hvorfor vælge louise kjær coaching

Indsigt der gør en forskel

Min mission med coaching er, at du igennem vores samtaler ikke blot rationelt ved, hvad der vil gavne dig, men at du føler det, mærker det, og at det bliver sandt for dig. Når det sker, bliver det en del af dig og du skal ikke lægere bruge din energi på det.

Personlig udvikling og øget trivsel sker ikke fra den ene dag til den anden, det kræver tid, men jeg tør godt garantere, at det er arbejdet værd.

Øget trivsel i privat- og aRBejdslivet

Jeg kan blandt andet hjælpe dig, hvis du:

Går rundt med en fornemmelse af, at du mangler noget i dit liv, men ikke kan sætte fingeren på, hvad det er.

Ønsker at få mere selvindsigt og forstå dine egne mønstre.

Kæmper med dårligt selvværd.

Har brug for hjælp til at være i de udfordringer som livet sender din vej.

Har udfordringer i dine personlige eller professionelle relationer.

Har en svær beslutning du skal tage og ikke kan mærke, hvad der er det rigtige for dig.

Book tid til coaching

Du bliver sendt direkte til bookingsiden