fbpx

Skab varige forandringer

Trivselscoaching hjælper dig med at gribe ud efter det, der giver dig glæde i livet. Det giver viden og inspiration til at stå stærkt i dig selv - både nu og i fremtiden.

Støtte og udfordring når du vil bevæge dig fremad

Mit vigtigste formål som coach er at støtte dig til at leve et liv, hvor du behandler dig selv med den respekt, du fortjener og har modet til at gribe ud efter det, der giver dig glæde. For at opnå det, skal du være villig til at være nysgerrig på dig selv og lære dig selv bedre at kende. 

Det kan måske føles lidt uoverskueligt eller endda skræmmende at gå ind i sådan en proces, men som den amerikanske forfatter Brené Brown siger: “Kun når vi er modige nok til at udforske mørket, vil vi opdage den uendelige kraft af vores lys”.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig, hvis du:

Ønsker at forstå dig selv bedre, bryde dine mønstre og handle mere bevidst.

Har brug for hjælp til at være i de udfordringer, som livet sender din vej.

Har udfordringer i dine personlige eller professionelle relationer.

hvornår er coaching det rette valg

Coaching handler om det liv, du lever nu, og hvordan du gerne vil udvikle dig fremadrettet.
Coaching er for dig, der ønsker forandring i dit liv, men har brug for støtte til at finde vejen og få modet til at følge den.
Vi udforsker sammen dine udfordringer, og hvordan du møder op i din hverdag og relationer. Undervejs får du konkrete værktøjer, så du kan omsætte din nye bevidsthed og indsigt i hverdagen og opnå reelle forandringer.

Du vil få stor værdi af coaching, når du ønsker at få mere trivsel i både dit privat- og arbejdsliv.
Når du bliver bevidst om dine udfordringer, og hvordan du kan agere i dem, bliver det muligt at skabe de forandringer, der bringer dig hen, hvor du ønsker. Det kan fx handle om at blive afklaret med, hvordan du ønsker at leve dit liv, forstå hvad der holder dig tilbage eller, hvordan du løser en konkret situation, hvor du er udfordret i din relation til dig selv eller din omverden.

Mine klienter siger

I Louises hænder føler jeg mig tryg, både professionelt og menneskeligt. Hun formår på én gang at have en overordnet plan for forløbet, men samtidig er hun eminent til at gribe de (mange) bolde, jeg sender op.  Louise evner både at lytte, analysere og komme med konkrete råd, der på inden måde er en “standard-pakke”, men som tager udgangspunkt i lige netop der, hvor jeg står.

Anne Henderson

Journalist

Jeg uddanner ledere til at være coaches. Louise er min coach. Jeg har valgt Louise, fordi hun mestrer den faglige disciplin, men lige så meget, fordi hun har en uovertruffen evne til at stille skarpt på det væsentligste. At Louise bliver valgt af andre coaches er i virkeligheden en anbefaling, der i sig selv taler et tydeligt sprog.

Tom Hansen

Executive coach og partner

Jeg er blevet coachet af Louise flere gange, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme. Louise formår hurtigt at skabe et trygt og empatisk rum, hvor man tør at åbne op og være ærlig – både over for hende, men absolut også over for sig selv. Louise er rolig, nærværende og så stiller hun skarpe spørgsmål, der åbner op for nye perspektiver. 

Kristina Gaardsted Mortensen

COO & Co-founder

Nogle gange kan det være svært at gennemskue hvilken vej, man skal gå, og hvordan man håndterer forandring. Jeg havde et fantastisk forløb med Louise, hvor hun via samtaler og øvelser hjalp mig med at mærke efter og tage de valg, der var rigtige for mig. Jeg kan varmt anbefale Louise, som både er enormt professionel, menneskelig, varm og struktureret i sit arbejde.

Laura Møller Kretz

Journalist

Jeg går altid fra samtalen med et nyt perspektiv og en større forståelse af både mig selv og den problematik, samtalen har drejet sig om. Jeg føler mig altid mere opløftet og med et nyt gå-på-mod, hvilket gør det nemmere at handle på det mål, jeg har sat mig. Louise skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg føler mig set og hørt, og hvor der er plads til alle slags følelser.

Camilla Breindahl

Socialpædagog

Louise er kompetent og empatisk, og med de helt rigtige spørgsmål og insights åbner hun op for nye måder at tænke og forstå sammenhænge på.

Simone Polk

Kunstner

Book tid til coaching

Hvis du er nysgerrig på, om coaching er noget for dig, så tilbyder jeg en prøvesession. Hvis du ikke ønsker at fortsætte i et forløb efter denne prøvesession, så er samtalen gratis.

Kontakt mig på telefon +45 93831258 eller på mail@louisekjaer.dk. Du kan også selv booke en tid til coaching.