fbpx

Find balancen i dit liv

- Forebyggelse og behandling af stress

Hvad er stresscoaching

Stresscoaching forebygger og behandler stress ved at hjælpe dig med at genfinde balancen i dit liv.

Vi oplever alle stress i vores liv, det er en mekanisme, vi er indrettet med fra naturens side, så vi kan præstere, når det virkelig gælder. Men når vi igennem en længere periode har været udsat for vedvarende stress uden tilsvarende mængder af restitution, så kan det ske, at både kroppen og hjernen siger stop.

Hvordan vi oplever symptomer på stress er forskelligt fra person til person. Hvad der er fælles, er vigtigheden af at lytte efter, hvad kroppen forsøger at fortælle os – det er tid til en pause, tid til restitution og tid til at genskabe balancen.

Du mindsker stress og genfinder balancen

Du lærer at passe på dig selv og forhindre fremtidig stress

Du genfinder evnen til at tage ansvaret for dit liv

Hvordan hjælper stresscoaching

Stresscoaching hjælper dig med at lytte til, hvad din krop og dit hoved har brug for.
Vi skaber sammen de forandringer, der er nødvendige for, at du kan genfinde balancen og få de ressourcer tilbage, der midlertidigt er forsvundet.

Målet er at mindske de stressudløsere, du har i dit liv – både nu og i fremtiden. Det gøres ofte ved at arbejde med både dine ydre omstændigheder, og hvordan du selv agerer og tænker. Der er nemlig sjældent kun én kilde til, at du får stress.

Er du interesseret i stresscoaching

Udfyld venligst formularen med dine oplysninger, så ringer jeg dig op indenfor 24 timer i hverdagene.

Du er også meget velkommen til selv at ringe til mig på +45 93831258. Hvis vi ikke får kontakt med det samme, så læg gerne dit navn og nummer, så ringer jeg tilbage indenfor 24 timer i hverdagene.

Da kemi er meget afgørende for effekten af coaching, kan du betragte din første samtale som en prøvesession. Hvis du ikke ønsker at fortsætte i et forløb efter denne session, så er samtalen gratis. Hvis du ønsker, kan du selv booke din prøvesession her

 

Et typisk forløb med stresscoaching

?

I begyndelsen er der fokus på at sænke dit stressniveau og øge din trivsel. Senere i forløbet ser vi også på, hvordan du kan hjælpe dig selv med at opdage og mindske stress i fremtiden.

?

I samtalerne får du viden og forståelse for, hvad der udløser stress for dig. Du får samtidig konkrete øvelser, der skaber forandringer og balance i din hverdag.

?

Et forløb med stresscoaching strækker sig typisk over to til tre måneder med cirka syv samtaler. Det tilpasses altid efter dine behov.