fbpx

Vil I opbygge tillid og tryghed i jeres teams?

Vil I øge teamets og medarbejdernes trivsel?

Vil I have ledere og medarbejdere, der flytter sig fagligt og personligt?

Skab psykologisk tryghed med FEedback

Når et team eller organisation har redskaberne og modet til at give god og brugbar feedback på såvel faglighed som samarbejde og adfærd, skabes der et arbejdsmiljø, der er trygt og tillidsfuldt. Netop tryghed og tillid er to faktorer, der er blandt de vigtigste nøgler til at skabe succesfulde og effektive teams med en høj arbejdsglæde.

Når der er tillid og tryghed i samtalerne mellem ledere og medarbejdere, vil alle parter finde det naturligt at udtrykke sin mening, komme med ideer og bringe sig selv i spil uden frygt for latterliggørelse, sanktioner eller at blive dømt som inkompetent.

Det er essensen af psykologisk tryghed, som forskningen har bevist er vejen til velfungerende og dygtige teams.

I et psykologisk trygt miljø tror folk på, at andre ikke vil reagere negativt, hvis de begår en fejl eller beder om hjælp. I stedet for er åbenhed både tilladt og forventet. Psykologisk tryghed findes, når folk føler, deres arbejdsplads er et miljø, hvor de kan sige deres mening, fremlægge ideer og stille spørgsmål uden frygt for at blive straffet eller ydmyget.

Amy Edmondson

Professor, Harvard Business School

Medarbejderne fortæller:

”Louise formåede gennem workshops at skabe en fælles forståelse og et fælles sprog i hele afdelingen. Hvordan vi melder tilbage til hinanden, og hvordan vi afleverer kritik og ros. Vi fik fælles værktøjer, udtryk og ikke mindst modet til at sige til og fra. Vigtige værktøjer, når hele tonen og tilbagemeldingen skal ændres i en organisation med 600 ansatte. Og det er i færd med at lykkedes!”

LENNART STEN, DELTAGER PÅ WORKSHOP

 

Medarbejderne fortæller:

”Jeg har længe følt, at jeg manglede de rette redskaber og viden til, hvordan jeg bedst kommuniker med mine kolleger. Men da jeg gik hjem fra vores workshop, følte jeg mig totalt overskudsagtig og sikker på, at jeg nu har fundet de rette redskaber til god kommunikation på arbejdspladsen. Der var en masse ting, der pludselig blev meget indlysende for mig.”

MORTEN STORCH, DELTAGER PÅ WORKSHOP

 

Medarbejderne fortæller:

”Jeg var vild med Louises workshop om feedback. Jeg fik gode, konkrete redskaber til brug i hverdagen, og der var fokus på de værdier, vi skal huske, når vi taler feedback, såsom respekt, engagement og mod. Alt i alt en dag fyldt med refleksion og udbytte og med den fantastiske stemning af tillid og ro, som Louise formår at skabe.”

LISBETH DAVIDSEN, DELTAGER PÅ WORKSHOP

 

nuværende projekter

Jeg har siden foråret 2021 været tilknyttet TV 2’s nyhedsafdeling som konsulent. Her er jeg i gang med at føre alle chefer og medarbejdere igennem workshops med fokus på, hvordan de giver en god og brugbar feedback på både faglighed og samarbejde og herigennem skaber udvikling, bedre relationer og trivsel på arbejdspladsen.

Vil du høre mere…

Er du interesseret i at høre mere om hvilke forandringer, der kan skabes i dit team gennem en forbedret feedbackkultur, er du meget velkommen til at kontakte mig på +45 93831258 eller på mail@louisekjaer.dk til en uforpligtende snak.

En kultur med psykologisk tryghed udspringer fra ledelsen, men skal understøttes af medarbejderne i hverdagen. De bedste resultater opnås derfor, når både leder og medarbejdere får viden og værktøjer til at udleve kulturen.

Med over 40 afholdte workshops i at give og modtage feedback på en nysgerrig, tryg og værdig måde, har jeg set værdien, der skabes for organisationen og medarbejderne, når den enkelte får indsigt og bevidsthed, så han/hun kan være empatisk, klar og autentisk overfor andre mennesker og ikke mindst sig selv.

Det er en proces, der skaber ægte og trygge forbindelser mellem mennesker til stor værdi for organisationen og virksomheden.

VÆRDIEN FOR LEDEREN

Z

Succeserne fastholdes, og der vil gøres mindre af det, der ikke virker.

Z

Medarbejdere der dygtiggør sig og udvikler sig kontinuerligt.

Z

Bedre flow af information, så udfordringer håndteres og vendes til læring.

VÆRDIEN FOR MEDARBEJDERNE

Z

Modet og evnerne til at gå igennem samtaler i stedet for at gå udenom.

Z

Tillid og tryghed til at tale ærligt og klart med værdighed og respekt.

Z

Øget trivsel og udvikling.

udvikling til den enkelte medarbejder

Jeg tilbyder også én til én coaching til både medarbejdere og ledere. Du kan læse mere om coaching her