fbpx

LYDHØR

Skab tillid, udvikling og gode samtaler med feedback

En konkret og praktisk guide til dig, der vil bidrage til en sund og opbyggelig kultur på din arbejdsplads.

Køb LYDHØR som paperback eller E-bog

Mere om bogen

En god feedbackkultur er ikke noget, man som arbejdsplads kan tage for givet. Tværtimod er der mange, der har svært ved at give deres kolleger ærlige, værdige og respektfulde input til det arbejde, de udfører – eller måden, de udfører det på. For det kan være både sårbart og besværligt – og så er det jo nemmere at tie.

Desværre. For uden god feedback går vi glip af bedre resultater og øget trivsel. Derfor skal vi tale mere og bedre sammen.

Denne bog er fuld af konkrete eksempler på og praktiske redskaber til, hvordan du kan give dine kolleger eller medarbejdere værdifuld feedback – og hvordan du kan blive bedre til at lytte til de input, du selv får fra andre. Den gør dig klogere på, hvorfor det kan være så svært at have gode samtaler, og den giver dig indsigt i dine egne mønstre.

7 ting bogen vil lære dig…

1. HVORDAN VÆRDIFULD FEEDBACK ØGER VORES TILLID TIL HINANDEN
2. DE TYPISKE ÅRSAGER TIL HVORFOR DET KAN VÆRE SÅ SVÆRT AT GIVE OG MODTAGE FEEDBACK
3. AT BRUGE LYDHØR-METODEN TIL AT HAVE BEDRE SAMTALER
4. AT GIVE VÆRDIFULD FEEDBACK DER UDVIKLER DIG SELV OG ANDRE
5. AT MODTAGE FEEDBACK UDEN AT GÅ I FORSVAR
6. INDSIGT I DINE EGNE MØNSTRE
7. AT BRINGE DET DU HAR LÆRT IND I HVERDAGEN

Læs et gratis uddrag af bogen

Om Louise Kjær

Louise Kjær er coach og konsulent med særligt fokus på kulturforbedringer i virksomheder. Før hun blev selvstændig arbejdede hun i 15 år på TV 2 som nyhedsjournalist og redaktør.

LYDHØR er baseret på forfatterens egne erfaringer med feedback samt den viden og indsigt, hun har tilegnet sig i arbejdet med at forbedre kulturen i flere store virksomheder.