fbpx

LOUISE KJÆR

Kulturkonsulent og ledelsescoach

Nysgerrighed, indsigt og relationer

En af mine store drivkræfter i livet har altid været nysgerrighed. Lige fra jeg var helt lille, var jeg nysgerrig på de helt klassiske spørgsmål; hvad, hvordan og måske særligt hvorfor.

Jeg vil gerne forstå, hvordan ting og ikke mindst mennesker hænger sammen og finde den røde tråd. For mig betyder den røde tråd nemlig, at vi kan sætte ord på alle tankerne, dele vores oplevelser og måske lære en masse nyt om os selv og verden omkring os. Og måske vigtigst af alt, så hjælper det os til at skabe ægte forbindelser med andre mennesker.

Nysgerrighed blev min levevej

Derfor er det nok heller ikke så underligt, at jeg i mit arbejdsliv er blevet tiltrukket af job, hvor jeg netop har skulle stille spørgsmål til og om mennesker og formidle det videre til andre.

Før jeg blev selvstændig ledelsescoach og kulturkonsulent, arbejdede jeg i 14 år i nyhedsbranchen som journalist og redaktør. Det var i arbejdet som redaktør, at jeg opdagede mine egenskaber for at inspirere andre til at udvikle sig og støtte dem i processen.

Det var en interesse og drivkraft, der blot voksede sig større igennem årene, og til sidst trak det så meget i mig, at jeg valgte at sætte min indsigt, viden og nysgerrighed om mennesker i spil på en ny måde.

I 2020 etablerede jeg derfor Louise Kjær | Coaching & Consulting, hvor jeg arbejder med udvikling af ledere og opbygning af bæredygtige organisationskulturer.

Uddannelser

Jeg er certificeret coach fra Manning Inspire (med speciale i ledelses-, konflikt- og teamcoaching) og certificeret stresscoach fra Forebyg Stress v. Bjarne Toftegaard.